L-pentue

Tämän pentueen sukutaulun, vanhempien terveystutkimukset ym. löydät TÄSTÄ LINKISTÄ

 • Isä: Hulmukan Konsta "Konsta"

  Konstan omistaja kuvailee Konstaa seuraavasti:

  "Konsta on hyvin energinen, älykäs ja itsenäinen koira. Kotioloissa se on rauhallinen, mutta silloin kun treenataan Konsta on satasella mukana. Sillä on voimakas taistelutahto ja se on nopea liikkeissään.
  Konsta on agilitykoira henkeen ja vereen. Konsta onkin ollut SAPY ry:n kilpailuissa Vuoden Agilitykoira vuosina 2016, 2017, 2018 ja 2019. Lisäksi olimme agilityn halli-SM:n (2019) joukkuekilpailussa ja tuloksena oli hopeaa.
  Näyttelyistä Konstalla on tuloksena muun muassa mittelspitzien erikoisnäyttelyn BISS-1 ja BIS1 sekä useita ryhmäsijoituksia."

 • Emä: Biccolo Queen Aisleen "Kiti"

  Kiti on erittäin älykäs, suhteellisen vilkas ja valpas tyttö, jolle kaikki yhdessä tekeminen on erittäin mieluisaa. Sitä on helppo motivoida ja se oppii nopeasti uusia asioita. Se on siinä mielessä hyvin tyypillinen mitteli, että sille täysin vieraat ihmiset eivät juurikaan ole kiinnostavia, vaan omat ihmiset ovat se tärkein juttu.
  Kitin kanssa harrastellaan menestyksekkäästi näyttelyissä käyntiä. Lisäksi treenataan tokoa ja tarkoitus olisikin jossain vaiheessa ilmoittautua alokasluokan kokeeseen. Tytärpuoleni Emmin kanssa Kiti treenaa agilitya ja kesäisin neiti nauttii suunnattomasti perheen kanssa suppailusta.

Nugadogin Lady Tremaine "Luna"

Baltian juniorivoittaja 2021

Musta tyttö, jonka sukutauluun ja tuloksiin pääset TÄSTÄ

Olemme sijoittaneet Lunan ihanann perheeseen Kuopioon. Tyttö on meillä usein mukana reissuillamme maailman "turuilla ja toreilla". Menestystäkin on tullut mukavasti. Neiti on tätä kirjoittaessa saavuttanut mm. Juniori maailmanvoittaja -21, Baltian juniorivoittajan ja Tsekin juniorimuotovalion tittelit. 

Neiti on luonteeltaan avoin, reipas ja rohkea. Se ei turhia hötkyile esim. maailmalla reissatessa. 

Lunalle on suunnitteilla pennut alkuvuoteen 2023, mikäli luustokuvatkin näyttävät tervettä tulosta.

Silmät: ok

Polvet: ok 0/0

Sydänkuuntelu: ok

Nugadogin Lady Midday "Nova"

Ruskea-soopeli tyttö, jonka sukutauluun ja tuloksiin pääset TÄSTÄ

Ihana ja aina reipas Nova <3

Silmät: ok

Polvet: ok 0/0

Sydänkuuntelu: ok

Nugadogin Lord Konstantin "Elmo"

Oranssi-soopeli uros, jonka sukutauluun ja tuloksiin pääset TÄSTÄ

Elmo on ensimmäinen kasvattini, jolle on jäänyt luppa korva. Sen toisen korvan kärki ei ole noussut pystyyn, ja koska koira on tätä kirjoitettaessa jo reippaasti yli vuoden, voinen todeta, ettei ole nousemassakaan. Se on kyllä harmi, sillä poika olisi kaikin puolin muuten upea vietäväksi esim. näyttelyihin tai käytettäväksi jalostukseen.

Silmät: ok

Polvet: ok 0/0

Sydänkuuntelu: ok

Kivekset: ok