L-pentue

Tämän pentueen sukutaulun, vanhempien terveystutkimukset ym. löydät TÄSTÄ LINKISTÄ

 • Isä: Hulmukan Konsta "Konsta"

  Konstan omistaja kuvailee Konstaa seuraavasti:

  "Konsta on hyvin energinen, älykäs ja itsenäinen koira. Kotioloissa se on rauhallinen, mutta silloin kun treenataan Konsta on satasella mukana. Sillä on voimakas taistelutahto ja se on nopea liikkeissään.
  Konsta on agilitykoira henkeen ja vereen. Konsta onkin ollut SAPY ry:n kilpailuissa Vuoden Agilitykoira vuosina 2016, 2017, 2018 ja 2019. Lisäksi olimme agilityn halli-SM:n (2019) joukkuekilpailussa ja tuloksena oli hopeaa.
  Näyttelyistä Konstalla on tuloksena muun muassa mittelspitzien erikoisnäyttelyn BISS-1 ja BIS1 sekä useita ryhmäsijoituksia."

 • Emä: Biccolo Queen Aisleen "Kiti"

  Kiti on erittäin älykäs, suhteellisen vilkas ja valpas tyttö, jolle kaikki yhdessä tekeminen on erittäin mieluisaa. Sitä on helppo motivoida ja se oppii nopeasti uusia asioita. Se on siinä mielessä hyvin tyypillinen mitteli, että sille täysin vieraat ihmiset eivät juurikaan ole kiinnostavia, vaan omat ihmiset ovat se tärkein juttu.
  Kitin kanssa harrastellaan menestyksekkäästi näyttelyissä käyntiä. Lisäksi treenataan tokoa ja tarkoitus olisikin jossain vaiheessa ilmoittautua alokasluokan kokeeseen. Ehkä keväällä 2021.

Nugadogin Lord Konstantin "Elmo"

Oranssi-soopeli uros

Nugadogin Lady Midday "Nova"

Ruskea-soopeli tyttö

Nugadogin Lady Tremaine "Luna"

Musta tyttö