JV-11, FRJV-11 Hoffen-Damms Zmilla "Lotta"

Lotan aina iloinen ilme sivulle-käskyn kajahtaessa <3
Kuva 2/2020

Lotta muuti meille Ruotista, jossa kasvattini Nugadogin Gentlemanin "tyttöystävä" asui kasvattajineen. Neiti on siis kasvattini tytär, mutta käynyt vain kehittymässä äitinsä massussa Ruotsin maalla :-)

Lotan kanssa olen hiukan omaksi iloksemme tokoillut, harrastanut hakua, käynyt näyttelyissä ja vetämässä lapsia kärryillä. Virallisista kokeista olemme suorittaneet BH-kokeen. Se on aina ollut helppo motivoida kaikkeen ja se on oppinut nopeasti. Sen hermot kestävät hyvin haastaviakin tilanteita, ja se palautuu nopeasti epämiellyttävyyksistä. Vartiointityössä Lotta on pettämätön.

Lotta on emänä kennelimme O- (12/2012), P- (2/2014)ja Q-(9/2015) pentueille. Kaikissa pentueissa olikin monta pentua, joten äityden roolista on Lotta saanut kyllä ison siivun. Nykyisin elokuussa jo 10 vuotta täyttävä neiti viettää hyvin ansaittuja eläkepäiviä kotioloissa ja Savon maisemissa lenkkeillen. Oikeastaan minkäälaisia vanhuuden ajan "kremppoja" sille ei ainakaan vielä ole ilmaantunut. Toivottavasti se saakin elää kanssamme vielä pitkät ajat terveenä.

Kyynärät: 0/0
Lonkat: A/A
Silmät: terveet
LT: + 158p

Näyttelyistä: Eri+SA

BH: suoritettu

Linkki Lotan sukutauluun: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI54419%2F10