Nugadogin Jisleen "Peppi"

Peppi on himuisen avoin, aina iloinen, kerman värinen mittelityttönen, joka asustelee Hämeenkyrössä. Se on jo toisen polven Nugadogilainen, sillä äitinsä Nugadogin Brilla-Bernilla "Manna" on myös kasvattimme.

Pepillä on kaikki hampaat, se on n. 33cm korkea ja painaa 7kg. Neiti on ollut aina terve. Se ei turhia hauku ja sisäsiistiksi opettelu kävi oikein hyvin. Näyttelyistä tytöllä on serti.

Pepin terveystutkimuksia:

Silmät: terveet

Polvet: 0/0

Selkä: terve

Lonkat: C/C

Linkki tytön sukutauluun: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI37712%2F17&R=97.33

Pepille on suunnitteilla pentue syksylle 2020.

 

Blackbagheeras Orinoco Flow "Minni"

Minni noin 5.5. viikkoisena.
Kuva: Tanja Luiro-Juntunen

Heinäkuussa sain kuulla mittelipentueesta, johon oli syntynyt ruskeita tyttöjä!

Olin heti yhteydessä kasvattajaan ja varasin yhden tytön. Paras mahdollinen kotikin luovutusikää odotellessa löytyi ja nyt meillä on siis sijoitustyttö Minni kasvamassa Sastamalassa

Tyttö on melko siro rakenteinen, iloinen ja tyytyväinen perhekoira. Se ei ole haukkuherkkä ja on oppinut hyvin sisäsiistiksi.

Minnin sijoitusemäntä kuvailee tyttöä näin: Minni on iloinen ja leikkisä ja hyvin omanarvontuntoinen. Se on reipas lenkkeilijä ja helppo seuralainen, ei stressaile liikoja kotona, eikä ihmisten ilmoilla. Autoilusta Minni ei erityisemmin pidä. Minni on ystävällinen kaikille ihmisille, eikä ole kovin kiinnostunut vieraista koirista. Lempipuuhaa on aarteiden piilottaminen maahan :-)

Linkki Minnin suksutauluun: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI40481%2F18&R=97.31 

 Minnille oli suunniteltu pentuetta syksylle 2020, mutta terveystutkimusten pohjalta päätin jättää pentueen toteuttamatta.

Tulokset:

Silmät: Distichiasis (2 ylimääräistä ripseä)

Kyynärät: 0/1

Lonkat: C/C

LTV: 0, normaali

Polvet: 0/1

Sydänkuuntelu: ok