Nugadogin Jisleen "Peppi"

Peppi on hirmuisen avoin, aina iloinen, kerman värinen mittelityttönen, joka asustelee Hämeenkyrössä. Se on jo toisen polven Nugadogilainen, sillä äitinsä Nugadogin Brilla-Bernilla "Mette" on myös kasvattimme.

Pepillä on kaikki hampaat, se on n. 33cm korkea ja painaa 7kg. Neiti on ollut aina terve, yhtä hengitysteiden ohimenevää vaivaa lukuunottamatta. Lyhyen, tulehduksellisen sairauden yhteydessä koko henkitorvi tähystettiin ja saatiin samalla mukavasti vahvistus siitä, ettei ainakaan mitään trakeostomiaongelmaa neidillä ole. 

Luonteeltaan se on hyvin maltillinen tyttö. Se ei turhia hauku ja sisäsiistiksi opettelu kävi oikein hyvin. Näyttelyistä tytöllä on serti.

Pepin terveystutkimuksia:

Silmät: terveet (kahdesti tutkittu)

Polvet: 0/0 (kahdesti tutkittu)

Selkä: terve

Lonkat: C/C

Luonnetesti: +83p

Linkki tytön sukutauluun: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI37712%2F17&R=97.33

Peppi on M-pentueemme emä (10/2020). Toinen pentue tulossa näillä näkymin, jos kaikki menee hyvin, kesällä 2022.

 

Nugadogin Nobelisse "Nuppu"

Nuppu (s. 1/2022) on ihka ensimmäinen oma, ruskea kasvattini ja toivonkin todella kovasti, että sen terveystulokset tulevat olemaan hyvät ja saamme joskus kahden vuoden päästä yhdistää hänet jonkun kauniin, terveen ja mielellään ruskean pojan kanssa. Aika näyttää! Tällä hetkellä olen tyytyväineen aivan kaikkeen kokemaani Nupun suhteen ja sijoituskotikin on mitä parhain. Ainekset ovat hyvät mukavaan tarinaan <3